Szolgáltatásaink

Felszámolási, végelszámolási és csődeljárásokkal kapcsolatos gazdasági tanácsadás. Tekintse meg, mivel is foglalkozik cégünk!

Pályázatok, letöltések

Válogasson aktuális pályázati kiírásaink közül, vagy töltse le kapcsolódó dokumentumainkat!

Kapcsolat

Ha kérdése van, vagy bármiben segíthetünk, vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben, vagy keressen telefonon!

Seite 1 von 2   »

Tájékoztatjuk a Tisztelt Érdeklődőket, hogy a Pályázatok menüpont alatt letölthető a Cstv. 38.§ (7) bekezdése szerinti tevékenységekkel kapcsolatos pályázati felhívásunk

Tájékoztatjuk a Tisztelt Hitelezőket, hogy a Budapest Környéki Törvényszék 1.Cspk.7/2016/6. számú végzésével elrendelte az Országúti-dűlő Kft. (2094 Nagykovácsi, Tompa Mihály utca 9.) csődeljárását.

Az eljárás kezdőnapja: 2016. november 12.

Felhívjuk a Tisztelt Hitelezők figyelmét, hogy adós társasággal szembeni hitelezői igényeiket az eljárás kezdő időpontját követő 30 napon belül - a csődeljárás kezdő időpontját követően keletkező követeléseiket pedig 8 munkanapon belül - jelenthetik be az adósnak és a vagyonfelülgyelőnek.

A követelések nyilvántartásba vételének feltétele, hogy a követelés összegének 1%-át, minimum 5.000 forintot és legfeljebb 100.000,- Ft-ot befizessenek társaságunk Unicredit Bank Hungary Zrt-nél vezetett 10918001-00000006-40710013 számú bankszámlájára.


Társaágunk levelezési címe: 7603 Pécs, Pf:50.

Tájékoztatjuk a Tisztelt Partnereinket, Érdeklődőket, hogy a 8900 Zalaegerszeg, Mártírok útja 52. szám alatti irodánk (fióktelep) elköltözött 8900 Zalaegerszeg, Ady E. u.31/B. szám alá.

 

 

Társaságunk 2005. október 1. napján alakult, és ingatlanok piaci forgalmi értékének meghatározásával foglalkozott. Egy speciális piaci szeglet kiszolgálására specializálódtunk, és felszámolás alá került társaságok ingatlan vagyonának értékelése tette ki tevékenységünk legnagyobb részét. A munka hatékony és magas minőségű ellátása érdekében a folyamatos fejlesztéseket megtettük, és megbízható partnerré dolgoztuk be magunkat felszámolási eljárásokat lebonyolító társaságoknál. Igazságügy ingatlan forgalmi szakértő alkalmazásával biztosítottuk munkánk magas szakmai színvonalát, melynek köszönhetően sikerült bővíteni megrendelői körünket is.

2012. augusztus 12. óta fő tevékenységünk gazdasági tanácsadás. Az ügyvezető Auth Róbert, valamint a további alkalmazottak és megbízott szakértők szakmai tudása és tapasztalat biztosítja a magas színvonalú tanácsadói munkát. Ennek következménye az is, hogy társaságunk elhatározta, hogy pályázni kíván a felszámolói névjegyzékbe történő felvételre. Jelenleg együttműködési megállapodás keretében, egyedi megbízási szerződések alapján Auth Róbert a TM-LINE Zrt. részére végez felszámolói, vagyonfelügyelői és végelszámolói munkát. A Pénzintézetek, Takarékszövetkezetek problémás hiteleinek kezelésével, fizetésképtelenségi eljárásokkal kapcsolatos tanácsadói és bankbiztosi tevékenységgel foglalkozó Ecobridge Kft. részére is végzünk tanácsadói munkát. Munkáink során a megbízók elégedettsége, a legfontosabb szempont számunkra, melyet a alkalmazottaink és megbízottaink fizetésképtelenségi eljárásokban szerzett nagy tapasztalatával tudunk biztosítani.

2014. fárbruár 15. napjával felvételt nyertünk az új felszámolói névjegyzékben, mely alapján megkezdtük felszámolói, vagyonfelügyelői, végelszámolói munkánkat.